lauantai 19. joulukuuta 2009

Sallinette...?

Tervetuloa blogiini!

Nythän on niin, että UMY:n mopsipresidentin vaali on käynnistynyt. Ja yleisön pyynnöstä ja kannustusjoukkojen kehotuksesta minä, Salli, olen asettautunut ehdokkaaksi presidentin vaaliin. Meidän kaikkien ehdokkaiden esittelyt ja äänestysohjeet löytyvät täältä.

Sallinette, että esittäydyn? Olen Salli, mopsineito vm. 2005, sinkkutyttö, ja sinkkutyttönä pysynkin. Tässä poseeraan rakkaimmista rakkaimman leluni, Hämä-Hämäläisen kanssa. :)




Presidentinvaalikampanjallahan täytyy olla kampanjapäällikkö, tosin minun tapauksessani hänen tittelinsä on kampanjapäälliköTÄR. Tähän virkaan valitsin asuinkumppanini, bostoninterrierineito Iineksen. Mielestäni tuollaisella bostonkakulla on sopivasti särmää ja virtaa hoitamaan kampanjapäälliköttären vaativaa virkaa, koska työ on ajoittain hyvinkin hektistä, ja Iineksellähän vauhtia piisaa! Siitä osoituksena olkoon tämä kuva, jossa minä nuuskuttelen talven tuoksuja ihan rauhassa ja kampanjapäälliköttäreni vetää tavoilleen uskollisena sata lasissa, tai ehkä vähintäänkin satayks...




Perheeseeni kuuluu myös Emma-mopsi, joka tässä ulkoilukuvassa poseeraa jouluisen punaisessa fleeceasussaan ja toppatakissaan. Ja kuten kuvasta huomaa, Emma varmistaa taustani, kun ulkoilen vapaana pellolla. Joten presidentillistä henkivartija-ainesta on Emmassakin, täytyy myöntää. :)



Toki Emmasta on myös vastaanottokomiteaksi minulle silloin, kun tarve niin vaatii. :)



Se siitä ulkoilureissusta, tassuja alkoi paleltaa... :o "Mamma hei, eikö me päästäis jo sisälle?"




"Ai ei vai? No okei, yhet poseeraukset porukalla pressanvaalikampanjaa varten." Punaisissaan siis Emma, vihreässä kostyymissa vasemmalla rakas äitini Miina, keskellä minä Itse Ehdokas ja oikealla kampanjapäällikötär Iines.



Täytyy kyllä kertoa yks hupaisa juttu pressanvaalikampanjan alkutaipaleelta... Toisillahan on taipumuksena esimerkiksi pureskella kynsiään tiukan paikan tullen, taikka raapia päätään.. No tuo mun kampanjapäällikötär on ollu nyt viime aikoina aika kovilla miettiessään näitä kampanjointikuvioita ja asioita mietiskellessään hän tykkää pureskella ihan jotaki muuta ku kynsiään... Tässä yks aamu pureskelun kohteeksi joutu joulutontut! =:o Kampanjastrategiaa miettiessään Iines järsi tonttuletkasta puolet pois, sitä ei tarina kerro, tuliko tonttuja järsiessä hyviäkin ideoita... ;) Loppupeleissä tontuille kävi niin, että loput tontuista pääsivät tanssimaan joulupolskaa pirtin uuniin, kun äiskä lämmitti pirttiä. Siellä ne tanssas ja laulo, että "Joulu on taas, joulu on taas, kattilat täynnä koiranruokaa!" vaikkei ihan vielä joulu ookkaa. Mutta tarviihan sitä virittäytyä hyvissä ajoin joulutunnelmaan.




Rauhaisaa Joulun odotusta kaikelle kansalle, niin kaksi- kuin nelijalkaisillekin! Hyvät ihmiset, jättäkää joulustressi vähemmälle, rapsuttakaa vaikka mopsejanne, sillä se vähentää stressiä, kuulemma. :)

Toivottelee

Salli, presidenttiehdokas

3 kommenttia:

  1. Salli, täällä Antero hieroo päänystyröitään. Oisitko sä se presidentitär :D

    VastaaPoista
  2. marsu, kiitoksia. :)

    Antero: Voi kuule.. Tämä haussa oleva pestihän olisi kuulunut aivan itseoikeutetusti Sinun Rakkaalle Tyynellesi, siitä ei olisi ollut epäilystäkään! Mutta nyt kun Tyyne on enää kauniina muistoina mielessämme, katsoin senkin takia velvollisuudekseni kunnioittaa myös Tyynen muistoa asettumalla Tyynen sijaan ehdokkaaksi vaaliin. Siispä Anteroiseni, satsaa Sinäkin simpsakkaan sussuun, siis Salliin. ;)

    Kunnioittaen

    Salli
    presidenttiehdokas

    VastaaPoista