perjantai 25. joulukuuta 2009

Jouluaatto oli se herttainen...

...mutta tähtitaivas ei ollu sininen, kun oli ihan pilvessä, just ja just kumotti puolikas kuu pilvien takaa. Mutta olipa meillä äiskän tekemät jäälyhdyt pihalla valaisemassa aattoiltaa. :) Ja tietysti kuusi sisällä. :))


"Tontut sammuu, pikkukoirat nukkuu, kooooiiraaat nuuukkuuuuu...." Menikö se laulu niin??? Oli niin tuhti aattoillan ateria, että avot! Pötköteltiin ihan reporankana soffalla heela komppany koko aattoilta. =:o Saatiin kinkkua sekä porkkana- ja maksalaatikkoa, niin ja höystöksi kinkunpaistolientä! Vaan kyllä me tytöt sitte juopoteltiinki ilta! :o Mutta joskus saa pikkukoirakki herkutella. :))


Tavoilleen uskollisena kampanjapäällikötär Iines oli hommannu itelleen mopsityynyn, tällä kertaa Emma-nimisen. ;) Vedelköön nyt vähän sikeitä tuo Inkkuki; arki kunhan koittaa, niin alkaa mahoton aherrus kampanjan parissa! =:o




Minäki vetelin ihan sikeitä Miina-äiskän vieressä. Kylläpä siinä oli lämpöstä pötköttää, kun pirtissäkin oli lämmintä semmoset 23 astetta kaiken joulutouhotuksen, torttujen paistojen ja laatikoitten lämmitysten jäliltä. :)




Ja sitte totesin, että passaa se ite ehokkaanki vähän oikasta rennompaanki asentoon näin jouluna. :)


Ihanaista Joulun jatkoa kaikille!

Toivottelee

Salli, se simpsakka sussu ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti