sunnuntai 24. tammikuuta 2010

Vaalikiertueella

Hyvät mopsikansalaiset ja muut blogini lukijat

Viime viikolla startattiin vaalikiertueelle, tosin kiertue ei järettömän kauas kyllä ulotu... Pääasiassa vaalityön tekeminen keskittyy Oulun kaupunkiin, mutta lauantaina tuo vaalipäällikötär Iines jalkautu maakuntiin ja vaalikampanjoi Kiimingissä. Tosin Iineksen vaalityön tekemistä pikkusen häiritsee tuo juoksun ajottuminen kiivaimaan vaalityöntekoaikaan. Olipa kampanjapäällikötär anomassa jo riijauslomaaki, mutta tässä tilanteessa oli ihan pakko evätä loma. Eihän nyt mihinkää riijaushommiin jouva! =:o No nyt tuo Iines on vähän niin ku maansa myyny ja kosiskelee lemmentuskissaan minua ja Emmaa! :o Kaikenmaailman hömpötyksiä, ku juoksuhommia! Ei vaan oo meikätytöllä semmosia, kun tuli ne vehkeet luovutettua aikanaan valtiolle. Ensinhän se vähän korpesi, että jahas, ei siis ukonottohommia eikä vauvojen hoitelua, ja minusta oliki tulossa hyvää vauhtia kärttynen vanahapiika. :o Mutta sitte mää totesin, että höh, tää sinkkuelämä on ihan jees, ei kaikkien tarvii ukkoa ottaa ja vauvoja hoitaa. ;)

Iines sai Kiimingin vaalikiertuereissulta tuunatut juoksuhousut, kun ei tuolla raasulla oo häntää olleskaa, niin eihän sen takalistossa housut pysy! :D Siispä Miia tuunas Inkun housuja ompelemalla niihin henkselit. :D Kiitoksia Miialle! :)

Kevään 2010 juoksuhousumuotia päällypuolelta:



Ja alapuolelta:



Ja mää otan nyt vähän rennosti, että jaksan jatkaa taas vaalityötäni.


Kampanjaterveisin

Salli, se sussu ;)

2 kommenttia:

  1. Tervehdys Salli!

    Onnittelut uudesta virasta. Vaikka se Presidentin paikka ei sitten tullutkaan, niin ison vastuun sait, kun koko Pohjois-Suomi on nyt sinun komennossasi. Ja totuushan on, että kaiken takana on nainen, joten ohjailet sitten Presidentti Oskaria siinä sivussa haluamaasi suuntaan :D.

    Terkuin Päivi ja Pojat

    VastaaPoista